Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Rotoped mohu doporučit. Je jednoduchý na obsluhu, jak nastavení výšky sedla tak ostatních věcí. Toto je můj první nákup, nemám zkušenosti s jinými prodejci. Kvalita zpracování je dobrá. Momentálně mi není jasná obsluha počítače. Nevím zda ho zařadit mezi levnější nebo dražší. Vybrala jsem ho na doporučení obchodu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.08.2017)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

Za hlavní klad považujin cenu, při zátěži které tato mašinka zvládá. Návod na sestavení je vcelku srozumitelný, jen trochu pokulhává při montáži řidítek, respektive umístění kabílků k displeji. Hodnota pulsu, který to má měřit, je jaksi nedostupná. Dosavad jsem nepochopil jak jí mám z toho přístroje vůbec vymámit. Bohužel postrádám i český návod k nastavování displeje. To o čem se dočtete v přiloženém českém ávodě je drobet nedostačující a anglický letáček je možná dobrý, ale ne pro pasivního angličtináře. Po 14 dnech každodeního užívání, celou rodinou, jsem krom nevyřešeného problému s "pulsem" zatím nenašel žádnou chybu. Celkově bych řekl , že Jupiter splnil moje očekávání.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2012)

Stabilní i když lehký. Sroumitelný návod na sestavení. Příznivá cena. Přehledný displej.

Nastavení displeje - měření hodot. Nepochopitelná funkce měření pulsu.


Recenze Rotoped inSPORTline Venus

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.


Recenze VibroGym inSPORTline Lotos

Tento produkt jsem si vybrala, abych mohla efektivněji (a kratší dobu :-D) posilovat doma a nemusela chodit na Power Plate, což je poměrně drahé Stroj splnil moje očekávání, i když vliv na tvarování postavy a úbytek celulutidy nemohu zatím posoudít - vlastním pouze 10 dni Cvičí se na něm skvěle moc mi vyhovuje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.07.2012)

snadno se sestavil jednoduše se ovládá ovládání též dole na stojanu - super při cvičení v sedě splňuje moje očekávání - možnost posilovat doma efektivněji

není uveden rozsah Hz


Recenze VibroGym inSPORTline Lotos 3D

Znám tento stroj.Chodila jsem na něho do fitka. Šetřím svůj čas, když ho máme doma. Používáme ho celá rodina. doporučuji tento produkt ostatním.Jsem naprosto spokojená . Cena super. Krásné dny všem co to čtou.Ahoj Jana

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.07.2015)

JSEM SPOKOJENÁ.


Recenze Rotoped inSPORTline Xbike Lite

Pokud chcete dobrý výrobek za dobrou cenu, tak tady neuděláte chybu. Snadno ho složíte sami a lehce se přesouvá, protože je opravdu lehký. Chod je opravdu tichý. Měří orientačně tep přes rukojeti a další funkce. Já si před displej umístím i tablet v pouzdře s gumickou a vše drží. Obejdu se i bez držáku. Sedlo je trochu tvrdší, ale třeba si můj zadek časem zvykne :-)Za mě spokojenost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.07.2017)

Lehký a skladný Jednoduchý ke složení Tichý chod


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Potřebuji zvýšit kondičku a zhubnout,,s tímto výrobkem opravdu zapojím celé tělo, chod je tichý takže nikoho neruším hlukem,a za cenu je opravdu výborný

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.04.2013)

výborný vzhled,tichý chod

jen měřič tepů je špatný jde to jen při držení


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

myslím, že za tuto cenu skvělá koupě, tento produkt bych doporučila. Nejvíce mne překvapil neuvěřitelně tichý chod.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2014)

robustnost tichý chod celkem snadná montáž přehledný pc

zatím jsem nic nenašla


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento názor ale platí na váš produkt, který mám velmi krátkou dobu. Doufám, že během delšího používání nenastanou žádné problémy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.03.2011)

Je to můj první nákup rotopedu a s jeho provozem, tj. používáním jsem prozatím spokojená.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Jsme velmi spokojení a byly to dobře investované peníze.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.01.2016)

splnil má očekávání mám téměř dva týdny doma a zatím jsme nenašli negativa používáme jej tři členové domácnosti a jsme opravdu spokojeni (hlavně v době inverzí, kdy není možné sportovat venku)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Možnost využití pauzy. S výrobkem jsem až na jednu maličkost nadmíru spokojen a to anglické menu. Nejsme v Anglii,ale v Čechách!. Pás je robustní tím pádem je hodně těžký.Ve dvouch jsme měli co dělat,aby jsme ho vytáhli do patra. Pás neni hlučný.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.11.2018)


Recenze Mini Stepper inSPORTline Cylina

Mám malý byt, tak můžu mít jen malý stepper, cvičím na něm denně-nádherná barvička mě donutí, nelze z něho udělat věšák na oblečení jako z velkých rotopedů...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2015)

malý, skladný, na nastartování do nového dne ideální, po pravidelném cvičení se dostaví výsledky-bříško, stehna, super barvička

zatím nemám


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Vybral jsem si jej jednak z důvodu provedení, resp. požadovaných technických parametrů, dále příjemného vzhledu, dostupné ceny a velice kladných recenzí, které v konečné fázi potvrdily moje kladné přesvědčení o tomto produktu. Sestavení bylo naprosto bezproblémové, všechny díly byly v pořádku, jejich zpracování mě příjemně překvapilo. Použití produktu je pohodové, nemá chyb. Koupě to byla opravdu dobrá, uvedená cena bezesporu odpovídá kvalitě výrobku. Spíše se mi jeví, jako velice dobrá a určitě nepatří mezi dražší výrobky, spíše naopak. Nejsem sice zkušeným uživatelem podobného produktu, ale jeho využití pro můj účel je naprosto vyhovující, jsem spokojen. Funguje dle mých představ, navíc displej počítače je svým přehledem naprosto dostačující a vyhovující i náročnějším uživatelům. Já jsem s danými ukazateli zcela spokojen. Produkt se hodí pro každou příležitost, resp. pro každého, kdo má zájem si rozpohybovat celé tělo, neboť se rozhodně nejedná o zařízení jakkoliv jednoúčelové. Já osobně rád jezdím na kole a tohoto produktu t.č. využívám mimo jiné k procvičování a rozpohybování poraněného kolenního kloubu. Jinak řečeno - tento produkt je i vhodným rehabilitačním prostředkem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.12.2014)

Perfektní pro běžného a nepříliš náročného uživatele. Pro dané využití nic nepostrádá. Je s ním lehká manipulace, zabírá minimum místa.

Bez jakýchkoliv připomínek.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T50i

zatim jsem nic nenasla, vybirala jsem ho cca 3/4 roku a mam pocit, ze se vyplatilo pockat a vse s rozumem porovnat

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.06.2019)

tichy chod, silent bloky, robustni, prijemne ovladani, bezpecnostni pojistka cena/vykon = super


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Tento veslovací tenažer je o poznání lepší než typ "OCEAN" stejného výrobce. Zadní podpěrná noha je stabilnější a sedlo je luxusní. Měkké, neklouže a není hlučné při pojezdu. Vylepšení valivými ložisky zde opravdu výrazně zabralo. Za tak malé peníze v porovnání s profesionálními stroji, nelze najít žádnou chybku. Cvičení je velmi kreativní a můžete si při troše fantazie, protáhnou celé tělo. Stačí se jen odpoutat od sedla.....chápu, je to těžké když je tak pohodlné a nanejvýše ergonomické, ale zkuste to. Design je celkem precizní a použité plasty jsou velmi pevné. U OCEANu to trošinku skřípalo a dva boční díly setrvačníku nepříliš přesně seděly v sobě. Ale to už je jiná třída. Cvičení je možné provozovat v jakémkoli věku, protože u nás na tom řádí děcka, já se ženou ale i tchýně, která už užívá nějakou dobu penze. 8 stupňů zátěže si tak najde vždy svého uživatele. Pravda, chvilku trvá, než si zvyknete (hlavně jisté partie) a než Vás přestanou svaly po cvičení bolet, ale to je u každého nového cvičení stejné. Stačí to jen na začátku nenapálit. Ono je to tak trošičku zrádné, sedíte, koukáte na TV, hluk pomalu žádný takže hodinka (s pauzami) uteče jak nic a na druhý den se nestačíte divit, co to nenápadné cvičení napáchalo za škody. Takže radím, najeďte si na : http://www.insportline.cz/699/ a stáhněte si návod. Já na něm cvičím cca.4 měsíce a nepozoruji zatím žádné mechanické změny. Jen na horní leštěné části tyče je vidět, kudy se pohybují kolečka. Jde ale jen o optickou nikoli materiálovou stopu. Poněkud nevýhoda leštěného povrchu. Jo a kalorimetr funguje ne na skutečné fyzické zátěži, ale na dopočítávání podle počtu kmitů sedla přes snímač. Ale to už bych asi chtěl za hrstku chechtáčků, příliš mnoho muziky. Nicméně, velmi kladně hodnotím polohování displeje, který je z různých úhlů vidět různě dobře. Takže malé děti si to sklopí dolů a dospělý cvičenec zase nahodu, dle libosti. Koho by bavilo počítat do 2.000 kmitů. To bych u toho také mohl usnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2011)

Cenová dostupnost Dostupnost na trhu Design Pevná konstrukce Ložiska na pojezdu sedla Skládaný profil hl.tyče Stavitelný displej Jednoduchá montáž Rychlost dodávky (z www.Insportline.cz )

Za dané peníze nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

S nákupem jsem opravdu spokojen. Stroj je opravdu tichý. Měření hluku pomocí telefonu ukazovalo 20-30 dB. Klidně bych vedle usnul když někdo cvičí a moc nefuní. Starý stroj dosahoval hlučnosti tak 70 dB a to už k tv opravdu není. Po měsíci začal stroj povrzávat tak jsem dotáhl šrouby a je opět tichý. Reklamoval jsem hrudní pás, když vnikl pot k baterii a pás zničil po jednom cvičení. Nevím proč není baterie umístěna na druhé straně pásu. Na vnitřní straně se člověk potí a hrozí při slabším těsnění vniknutí potu do zařízení. Ale byl mi zaslán nový pás a tam už je těsnění v pořádku.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.03.2016)

Stroj je opravdu tichý, nejvíce hluku dělám jak funím :-D Robustnost Jednoduchá montáž

Musel jsem reklamovat hrudní pás, ale obratem mi byl zaslán jiný Provedení hrudního pásu by mohlo být lepší Těžká a pouze jedna krabice, z které se to špatně vyndavá pokud jí nechcete roztrhat Žádný návod k hrudnímu pásu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Doporučuji

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.10.2014)

Perfektní! Ještě jsme nevyzkoušeli všechny funkce, ale zatím super!

Po dvoudenním používání ,,zapadlo,, tlačítko start dovnitř rukojetě. Ale dá se opravit domácí svépomocí. Určitě doporučuji pro někoho, kdo nemá možnost chodit běhat ven. Pás nezabírá ani tolik místa.


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Jsem po operaci páteře a málo chodím. Dřív jsem jezdila na kole a nyní mi to scházi.Ochabuje mi svalstvo tak jsem se rozhodla pro posilováni. Mám ho 10dnů a jsem spokojená.Je malý poměrně lehký a dobře se přemisťuje pomoci koleček. Na podlaze dobře sedí a jeho chod je tichý, cvičím a doufám, že se můj stav bude lepšit. Za 4000Kč je to velmi dobbrý nákup. Mohu to klidně srovnat s tím na jakém jsem cvičila v lázních. Doporučuji každému který má podobné potíže.Také můj manžel ho používá po operaci kolena a je spokojen a stav se mu lepší!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.08.2015)

Malý, není těžky. Stojí pevně na zemi Lehce ovládatelný díky kolečkům. Spokojenost 100%


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

doporučuji, pro domácí využítí ideální, skvělá relaxace v nepříznivém počasí, rozumná pořizovací cena

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2014)

snadné smontování přehledný display super tlačítka na konkrétní rychlost možnost připojení MP3 a přehrávání přímo přes běžecký pás

když se nedá nic pod kolečka, bude ničit podlahu


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Tento stroj jsem si vybrala kvůli jeho nosnosti a na doporučení zaměstnance obchodu. Nelituji, funguje zatím bez problémů. Na 100 % splnil mé očekávání - při cvičení cítím jak mi zabírají svaly, ale zároveň netrpí klouby. Rozhodně ho doporučuji.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.03.2016)

Neslyšitelný chod, zatím funguje bezvadně.

zatím jsem nic nezjistila


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Přístroj splnil moje očekávání. Dokonce i já, nepříliš sportovní typ a také už ne nejmladší, se každý den přiměji ke cvičení a ani se nemusím moc přemlouvat. Výborné jsou programy, které samy mění zátěž, takže cvičení není jednotvárné. Je rozhodně lepší pořídit si dražší přístroj, který má již více možností a cvičení je tím zábavnější - a já opravdu nejsem žádný sportovec!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.11.2010)

pohyb na přístroji je něco mezi jízdou na kole a během na běžkách, prostě nádhera každé ráno mě báječně nastartuje po cvičení úplně zmizí ranní ztuhlost, která mě hodně trápí a nemám problém s chůzí do schodů


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli dlouhému kroku, v této cenové kategorii (do 10 tisíc) je nejspíš jediný s takto dlouhým krokem (42 cm) ostatní elipticaly v této cenové kategorii mají krok cca 30-32 cm nikde nic nevrže, eliptical atlanta je úžasně tichý velmi se mi líbí desing tohoto výrobku, což byl také jeden z důvodů proč jsem se nakonec pro tento eliptical rozhodla tento výrobek bych doporučila každému, kdo chce za přijatelnou cenu výkonný a spolehlivý stroj

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

tichý chod dlouhý krok (42 cm) což je pro mě při výšce 180 cm ideální pěkný design

snad jen to, že měření tepu je nepřesné


Recenze Rotoped inSPORTline Chevron

Měli jsme určitou představu o rotopedu,tento produkt se nám jevil jako super. Od koupi tohoto produktu jsme spokojeni. Splnil naše očekávání. Doporučila bych jej ostatním. Dobře se s ním pracuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2012)

Splňuje moje očekávání. Jednoduchý na ovládání. Dobrá cena.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2010)

Velmi dobrý produkt. Jsem velmi spokojen. V jiných prodejnách jsem nenalezl stejně kvalitní výrobek. Velmi dobrá cena s výraznou slevou. Velmi dobře mobilní - možnost přesunu v bytě na kolečkách.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

chtěla jsem něco na zimní večery,kdy se nedonutím vylézt ven do zimy a jít cvičit mezi lidi, tohle je pro mě ideální volba, po teprve týdenní zkušenosti nemám zatím žádnou výtku, chod je tichý, nic nevrže ani není slyšet k sousedům v paneláku, cena odpovídá kvalitě a hlavně, díky tomu že jako žena mám necelých 180cm,tak jsem potřebovala stejně tuhle dražší kategorii,kvůli délce kroku.....na levnějších strojích,které jsem zkoušela se mi po chvilce krok jakoby zasekával....tady je pohyb opravdu plynulý

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.09.2010)

oproti levnějším orbitrekům apod. je stabilní a v klidu lze cvičit opravdu celou hodinku, bez záseků tichý chod,žádné vrzání nic poměr cena/kvalita odpovídá

je trošku větší, než by se do paneláku hodilo, ale dá se to no, zbyly mi 2 šroubky po smontování,bohužel dírky na uchycení počítadla byly vyvrtány cca o 1 cm vedle...ale díky zasunovacímu upevnění to drží i tak, takže to není žádný problém pípání onoho počítadla...i když možná se to dá vypnout,ještě jsem to nestudovala podrobně


Recenze Eliptical inSPORTline Air I.

Jinak bych tento produkt určitě doporučila všem co chtěj hubnout a posilovat neni nic jednoduššího!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2012)

protáhnu si celé tělo a spaluju rychle tuky posiluju kolena ,která mám již dvakrát operovaná ,je to jednoduchý přístroj!

Možná nosnost neni určeno pro tlustší lidi :(


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

vzhledem k časové tísni je domácí využití stroje výborné používám ho, kdy mám čas nezatěžují se klouby, je možná jak chůze tak i téměř běh procvičují se i záda určitě bych ostatním doporčila kdo má problémy s kloubama a nemá čas na tělocvičnu je naprosto úžasný! nelituji !

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.05.2012)

tichý chod profesionální vzhled cenově dostupný naprosto splnilo čekávání