Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Tento produkt je velmi vhodný na domácí používání, řekla bych, že je pro osoby menšího vzrůstu (měřím 168 cm - takové akorát). Myslím, že je vhodný na doporučení dále, jednak je lehký a stabilní, akorát mě občas bolí zadek :-)) Jinak je vše OK! Prostě kvalita a nízká cena! Navíc, žádný problém s objednáním, dodáním a komunikací!!! Používám již týden a zatím jsem nadmíru spokojená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.11.2013)

Je velmi tichý, má přehledný computer, je lehký a stabilní. Skvělá kvalita za nízkou cenu!

Nepohodlné sedátko.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Stroj se dá snadno sestavit, všechno nutné je v balení. Návod je názorný a přehledný, čeština samozřejmostí. Stroj je líbivý, v provozu tichý, s variabilnou zátěží a možností si ji snadno změnit ("kroužky" od elastických lan se připnou karabinkami k madlu a rukojítkám). Na sedátku se sedí příjemně, neklouže. Podpěra nohou je účinná, dobře fixuje i drobné i větší nohy. Koolečka od sedátka jsou plastová a v nich je kovové ložisko, výměna jse snadná a na skladu je prý mají skoro vždy. (Odzkoušeno.) Pojezdový hranol je kratší, ale lidi do 180 cm by si na tom měli zacvičit tak akorát. Pojezd je tichý, když hlučí, je problém v kolečkách. Veslovací trenažér je hlavně pro lidi, co potřebují 3x týdně v poklidném tempu procvičit celé tělo a nemají vztah k aerobiku či k zumbě. Profesionálové kupují stroje o řád-dva výš a na budování muskulatury bych volila asi jiný stroj s vyšší zátěží. Za částku do 4000 Kč je to ten nejlepší domácí veslovací trenažér, jaký jsem mohla vidět a vyzkoušet. Já jsem spokojena a doporučuji dál.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.10.2012)

snadno sestavitelný šroubováky a imbusové klíče k sestavení v balení skládací (nezabírá moc místa) 3 stupně zátěže pro AEROBNÍ cvičení multifunkční, velice variabilní lze si na něm procvičit opravdu celé tělo tichý chod pohodlné sedátko esteticky líbivý vzhled vhodné pro nižší postavy (do 180 cm vč.) - kratší pojezd - ideální pro ženy

plastové kolečka s kovovým ložiskem (je-li problém v ložisku, začnou se odírat o pojezdový hranol a působí hluk) počítadlo reaguje na pohyby sedátka, nepočítá cviky při fixovaném sedátku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sheen

budete spokojeni

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2013)

pro domácí trénink super jsem spokojená složila jsem ho za chvilku složí ho každý bez problémů

když běhám že jsou tam nainstalované programy a bud se to zrychluje nebo zpomaluje takže si to musím upravovat jinak žádný jiný problém


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T60i

Kdo rád běhá a nechce nudné programy, tak v propjení s tabletem (Street View - Mapy Google) je fakt skvělé.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2015)

Jsem sním naprosto spokojená, propojení s tabletem funguje dobře, kdykoliv chci si seběhnu na Eiffelovu věž, atd :))) Foto z Eiffelovky mě fakt překvapil :) Můžu se proběhnou kdykolv kdekoliv chci :)

zatím nic...


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

zatím nelituji a šel bych do toho znovu cvičení je hlavně o osobní motivaci a výdrži, ale veslařský trenažér je pro mě opravdu dobrý pomocník

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.02.2016)

nejlepší domácí "mučící" /posilovací/ stroj co jsem vyzkoušel zatím splňuje víc než jsem očekával, zpevňuje celou postavu, nezatěžuje klouby a na kardio cvičení úplně super a pohodlnější a bezpečnější /úrazy/ než běhání po okolí tichý chod, přehledný počítač, jednoduchá a pevná konstrukce přehledný montážní návod /kdybych nebyl zbrklí, dal jsem montáž na 1. pokus/ hrudní pás součástí balení netlačící sezení /zatím max. 40 min/ zaslán videonávod na týdení cvičení

v návodu žádná zmínka o základní údržbě /asi není nic potřeba/ z počítače nejdou výstupy ani nemá paměť třeba na týden /což zvládají obyč apky na chytrých telefonech/ nutná podložka pod stroj /doporučováno obchodem, ale doporučovaná univezální je krátká !!!/ třetí den přestal fungovat hrudní pás - ještě jsem neřešil, jestli baterie nebo něco jiného na domácí použití cena /v porovnání s rotopedem/, ale NElituji!! žena se toho zatím bojí


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Atlantu jsem si vybrala pro tichý chod a můžu říct že nezklamala. Opravdu není vůbec slyšet. (až na kolečko nastavení zátěže ale to použijete minimálně)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.11.2014)

obrovské plus pro nás a naše sousedy je že není vůbec slyšitelný


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike Cube

Krasny desing. Opravdu velmi tichy chod. Montaz v pohode. Jen bych snesla trochu vyssi sedlo. Melo by byt cca ve vysce kycli, a noha dole by mela byt temer propnuta, k tomu mne chybi tak 20 cm. Na max vysku, kterou uvadi, 180 cm, to ani nahodou. Ja merim 172 cm.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.04.2020)


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Jsem po operaci /TEP koleního kloubu/ a musím cvičit aby se mi dobře chodilo.Po Praze bych si už netroufla jezdit na kole i když to umím a tak mi rotoped plně vyhovuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.02.2016)

zakoupené zboží zcela splňuje mé požadavky


Recenze Veslovací trenažer inSPORTline RW60

Manuál je výjimečně dobře zpracovaný, dokonce spojovací materiál je popsaný a rozdělený podle jednotlivých kroků v montážním návodu, i tak mám k montážnímu návodu zásadní výtku, schází totiž informace, že po zasazení kolejnice do hlavního rámu je nutné aretační šrouby na zadním nosníku (díl 5) upravit tak, aby se podpora kolejnice (díl 13), zadní nosník a přední nosník dotýkaly současně podložky, jinak časem reálně hrozí poškození konstrukce. Konzultoval jsem to s technikem e-shopu, který mou domněnku ohledně tří podpor potvrdil.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.01.2018)

Elektronické nastavení zátěže, volba profilů, každý člen rodiny si jednoduše zvolí svou úroveň, ovládání computeru si každý rychle osvojí Tichý chod sedla po kolejnici Údaje o tepové frekvenci se shodují s mým sporttesterem, údaje o vydané energii už ale ne Jednoduchá montáž, podrobný návod, dokonce i šroubky, matky a podložky jsou zatavené do plastu a popsané typem i katalogovým číslem, navíc rozdělené podle jednotlivých kroků montáže Videokanál výrobce na YouTube

opomenutí v montážním návodu, správné nastavení se dá logicky odvodit, ale vzhledem k jinak velmi kvalitnímu návodu nemusí každému dojít, že výrobce zapomněl na tak zásadní informaci cca po čtvrt hodině začne provaz veslovacího mechanismu nepříjemně vrzat, není to hlasité, spíš otravné Při používání trenažeru se zvedá a klesá přední nosík, protože se to děje i na YouTube videu výrobce, má to tak pravděpodobně být.


Recenze Rotoped inSPORTline Venus Ergo SE

Kvalitní a dobře zvolený stroj je zárukou, že cvičení bude zábavou. Skvělé řešení při mé časové vytíženosti.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2011)

Kvalitní konstrukce, jednoduchá montáž, variabilní programy - cvičení skvěle ubíhá.

Nekompletní info, jak využívat programy udržující tepovou frekvenci při cvičení.


Recenze VibroGym inSPORTline Lotos 3D

Produkt mne zaujal již na web.stránkách, po prvních dnech používání jsem velmi spokojená, snadno se obsluhuje. Myslím, že je to dobrá alternativa drahých bailine-masáží, kavitací a podobných zákroků - cvičím v klidu doma, jak potřebuji, cenové velmi přijatelné, zvlášť při akci, kdy jsem ušetřila ca. 3800,-. Zatím mám produkt krátce, jsem zvědavá na výsledky, ale určitě lze doporučit. Děkuji, udělala jsem si totiž radost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.10.2012)

snadná montáž, snadná obsluha, příjemné cvičení

Ještě jsem neshlédla videotrenéra, ale v písemném návodu mi chybí podrobnější informace ohledně vhodné rychlosti cvičení


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

Jsem důchodkyně a jízda na kole po silnici je dnes velmi nebezpečná.Pohyb potřebuji,tak jsem si objednala rotoped.Když je reklama v televizi,tak si pěkně zašlapu,snad půjdou i kg dolů a je mi dobře.Doporučuji.Je spíše levnější i když bych se nezlobila,kdyby stál polovinu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.08.2018)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Zondi

Zcela doporučuji. ..jak samotný pás tak i montáž. .Pan byl velmi příjemný a ochotný..celkove hodnotím nákup na jednicku

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.01.2016)

Mile překvapena. Tichý pás. .funkce vyborne..jsem s nim nadmíru spokojen a. .chodim každý den

Není nic co bych vytkla


Recenze Vibrační plošina Spartan Vibro Plate

S tímto obchodem jsem vždy velmi spokojená. Mám náročnou práci a tento produkt je pro mě úžasný relax. Finančně produkt odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2019)

Vybrala jsem tento produkt na zpevnění celého těla i uvolnění svalstva po zátěži.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

vyhovuje mi

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.05.2013)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Připojení k iPhonu, iPadu i PC pomocí konektoru nebo blluetooth úžasné. Přehrání písní je kvalitní a reproduktory krásně dle našich představ. Můžeme říci, že je to zatím nejlepší běžecký pás pro všechny věkové kategorie a doporučuji ho všem, kteří si chtějí běžecký pás zakoupit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.05.2017)

Běh a chůze perfektní, dle našich představ

nemám


Recenze VibroGym inSPORTline Lotos

po mé předchozí zkušenosti, kdy jsem docházela na vibrogym do studia, kde po 3 měsíčním cvičení několikrát týdně po 30 min byly znát výsledky, rozhodla jsem se mít vibrační plošinu doma. Využila jsem jedné "super" nabídky z jednoho slevového portálu. Po zkušenosti kdy jsem přišla o 4 tisíce a zboží nedorazilo ani po roce od objednání a marného domáhání, rozhodla jsem se připlatit si, koupit kvalitu a využít nákupu v doporučovaném obchodu. Navíc mě oslovila výhodná akce. Této koupě rozhodně nelituji, cena odpovídá kvalitě. Vybrala jsem si bílou barvu, která je dle mého univerzální. Obávala jsem se po přečtení některých recenzí, že budou sousedi otřesení, ale naopak má plošina velmi tichý chod i bez použití podložky. Je skladná, dobře se s ní manipuluje. Pokud přijdu z práce unavená postačí jen 30 min ve stoje, bez cvičení. Pokud je energie více, přidávám cviky. 20 min ve stoje, 10 min v sedě, k plošině přidávám i balanční míč, kdy se např. zapřu nohama a tím zapojuji více svalů. Mám bolestivé klouby, problém s takychardií a astma a na této plošině je námaha o dost nižší, než při klasickém posilování. Vibruji 1x za 1-2 dny a k tomu 30 min kardio na eliptickém trenažéru a doufám, že výsledky se brzy dostaví. Navíc můžu i jen relaxovat, či se nechat masírovat. I můj pejskem se občas přidává :-) Rozhodně je cvičení s tímto strojem, pro mě, den ode dne zábavnější. Věřím, že se v žádném případě nestane jen dalším odkládacím prostorem pro nepotřebné věci :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.03.2014)

cvičení a relaxace v jednom tichý chod snadná montáž pomáhá při redukci celulitidy


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Stroj jsem si koupila za peníze vrácené po reklamaci jiného stroje, protože jsem s obchodem Insportline a jeho přístupem jako takovým byla spokojená. Zatím jsem velmi spokojená i s tímto strojem, sestavení nebylo nijak náročné, přítel ho zvládl úplně sám za cca hodinku. Stroj využívám týden a jsem nadšená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.10.2016)

tichý chod, bezproblémové sestavení, zatím jsem naprosto nadšená

nic


Recenze Eliptical inSPORTline Air I.

Jinak bych tento produkt určitě doporučila všem co chtěj hubnout a posilovat neni nic jednoduššího!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.05.2012)

protáhnu si celé tělo a spaluju rychle tuky posiluju kolena ,která mám již dvakrát operovaná ,je to jednoduchý přístroj!

Možná nosnost neni určeno pro tlustší lidi :(


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Pro zlepšení kondice vřele doporučuji Doporučuji také odbornou montáž nebo šikovného manžela:)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2013)

Prakticky skladný Tichý chod Dobré výsledky cvičení


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Celkově jsem velice spokojen. Cvičím pětkrát týdně 30 minut. Používám zátěž na pětku, ze začátku jsem dělal za 30 min cca 700 záběrů, po měsíci používání cca 1000 záběrů. I kila jdou dolu za měsíc z 108 kg na 99 kg. Ze začátku to bolelo, ale už jsem si zvykl, hlavně vydržet. Celý život jsem měl vyloženě záporný vztah ke cvičení, začal jsem až teď v 54 letech a docela mi to baví. Tento veslovací trenažér mohu vřele doporučit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.04.2016)

Robusní, velmi tichý, funguje bez výhrad

Trochu vržou pedály.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Spokojenost. Davejte pod nez podlozku, spini podlahu :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2017)

Pekna makacka

Vsichni si stezuji ze vrze. Bodejt by ne - je slozenej cinsky takze remen je namazanej stylem "kde to vyslo". Proto jsem remen vyndal (2 srouby) a celej peclive namazal silikonovou vazelinou (jde koupit v rybarskych obchodech nebo v obcjodech s el soucastkami). Krasne se to vsecko vyresilo nic nevrze. Mazani tim olejickem je stejne neucinny to se slozeny nema sanci dostat vsude. Kdo chce ticho musi rozebrat a namazat cely. Jo a misto snimani pri doslapu do krokomeru je taky resitelny. Nekdo psal ze reaguje az milimetr nad dorazem. Staci pootocit snimac, je to jeden sroub.


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Není potřeba se rozepisovat , prostě výborná volba pro trénink celé rodiny. Je to zvláštní, ale oproti mechanickým strojům je jízda na tomto zábava.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2016)

- konstrukce - ovládání - hlučnost - funkce

musí se i na tomto přístroji šlapat :-))


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Produkt bychom doporučili hlavně díky opravdu tichému chodu, takže v jedné místnosti mohou všichni sledovat televizi a jeden z nich šlapat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.09.2015)

-velmi tichý chod -jednoduchá obsluha

-nepřesné údaje v rychlosti, ale o to asi nejde, hlavní je šlapat


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Signa

Robustní, stabilní, zatím funguje vše na výtečnou. Uvidíme, co přinese delší doba používání. Zatím jsem na něm absolvoval jen cca 10 tréninků. Na moji výšku 190 cm vyhovuje bez potíží, určitě nejsem v nastavení na hraně a zvládl by i vyšší postavu. Chod je opravdu tichý, nemůže rušit ani v paneláku, jen je potřeba promazávat čelisťové brzdy dle návodu. Jsem zvědavý, jak dlouho čelisťové brzdy vydrží. Pro náročnější přípravu by zřejmě byla vhodnější brzda magnetická.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.04.2020)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Lavister

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.06.2018)

Naprostá spokojenost

Na levém madle je tlačítko stop, často se mi stává že o něj "zavadim" a pás se okamžitě vypne a vše se vynuluje.To že se vypne mi nevadí zase si jej zapnu,ale kdy by se alespoň vše hned nevynulovalo. Trvá dlouho než se ukáže skutečná tepovka,vzdycky se to načítá od 80 a hrozně pomalu


Recenze Skládací rotoped inSPORTline Xbike

ZKRÁTKA DOBRÝ STROJ. Dobrý nákup.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2014)

Skladný, přenosný. Hezký na pohled. Bezvadně jednoduché "Počitadlo údajů." Naprosto tichý stroj. Jednoduchá montáž=složení! Přišlo v Pěkně zabalené Krabici. Každý den ho proháním. Každý den mě prožene!!! BEZVADNÝ= D O P O R U Č U J U !


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

max.spokojenost

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.07.2016)

kvalita stroj funguje tak jak má při každodenním používání montáž výrobku dle návodu srozumitelná, nic nechybělo, všechny díly sedí displej srozumitelný,dobré ovládání snadná manipulace-stroj není těžký


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Omegus

- doporučeni prodejcem, - dobře se na něm cviči je stabilni a dobře ovladatelny - jsem spokojeny - ano určitě bych doporučil - ano protže jsem s vyrobkem spokojen a ne nemam vyhrady - abych vyrobek měl možnost shlednout a pokud bude možnost tak i vyzkoušet

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2010)

- kvalitu materialu nelze po deseti dnech posoudit ale jinak cyklotrenažer bez vyhrad je stabilni , rychle nastaveni, a super cvičeni - doporučeni od prodejce a vyhodna cena

- paka na brzděni parkrat jsem o paku narazil a poranil si koleno


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline River

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2017)

Měl jsem OXFOR 4 roky poslední rok jsem vesloval 1 hod.několikrát týdně slušný ,ale s tímhle se nemůže absolutně rovnat Je to taky tichošlápek myslím tím pojezd i točící díly!!!! Displey motivuje k výkonu Kdo to myslí vážně doporučuji

00000