Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twist stepper inSPORTline Big

cvičení na stoji mě baví,cvičim na lehčí zátěž po dobu 30 až 40 min,podle sil a po 25 dnech je změna na hýždi,což jsem moc ráda. táhla jsou taky fajn,když s nima už nechci cvičit stačí je jen položit nohy po cvičení mě nebolí líbí se mi i počítač který udává počet kroku,spálené kalorie a jak dlouho na něm cvičíte stroj bych určitě doporučila,sama jsem nevěděla jaký koupit a jsem ráda,že ho nakonec mám i když jsem na něj čekala déle,ale to bylo tim,že nebyl zrovna na skladu což jsem předem věděla,ale za čekání to stálo.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

pěkný,neni příliš velký olejíček na promazání je v ceně cvičení na něm je radost prři rozbalení balíku jsem byla hrozně ráda,že stroj nemusim nijak skládat,což pro mě jako pro ženskou by to nebyla asi žádná hračka

jen ze začátku trochu píská,ale po pár krocích je tichý


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Po dlouhém hledání jsem dala na recenzi a vyplatilo se. Jsem velice spokojena a mile překvapena. Sestavování obtížností je průměrné, Velikostí je do menšího bytu, na přesun např. po dlažbě lehký. V minulosti jsem měla prof.sp.kolo a na tréning a hubnutí je tento eliptical pro mě ještě lepší. Cvičím na něm každý den a nebyl problém, nevrže, jen při větším úklonu do stran se mírně kymácí, ale to není nic zásadního, jinak je dobře stabilní. Doporučuji cvičit na hlasitou rytmickou hudbu. Počitadlo je průměrné, ale za tak celkovou nízkou cenu a kvalitu stroje je toto zanedbatelné. Přístroj je vypracovaný, tichý, pěkný vzhledem a bezpečný. Vřele můžu doporučit, u mě to není věšák na šaty.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.02.2014)

-kvalitní, tichý stroj -rozumná cena -vhodný pro domácí cvičení


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

V minulosti jsem stepper již měla, tento má již počítadlo. Používám jej téměř každý den. Všem doporučuji, je skladný a rychle připravený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.06.2012)

velikost vhodná pro sport i do bytu podobný druh stepperu jsem v minulosti vlastnila

nevýhody žádné nemá


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Jorney

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.Pás je trochu hlučnější.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 17.01.2015)

Běžecký pás je bezvadný..super cena za dobrou kvalitu. Pás je masivní a přitom není nijak velký aby zabíral příliš místa. Splňuje mé požadavky.

Pás je trochu hlučnější.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

I přes jisté nedostatky jsem velmi spokojená - díky variabilitě sklonu a zátěže se s tím dá opravdu super posilovat zejména spodní partie. Teď už to chce jen pevnou vůli a vydržet cvičit

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.02.2016)

malý a skladný, přitom dostatečně stabilní, tři polohy - rovina, schody, kopec

vrže i po pravidelném promazání, padá z něj černý mastný prach, krokoměr registruje jen úplný a silný došlap


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

trochu vyšší hlučnost pro používání v bytě / posun pásu na podložce tak nějak šustí, skřípe...nevím, jak to popsat/ , ale pokud nechodíte zrovna v noci, kdy by sousedé mohli nadávat, není to tak katastrofální.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2020)

Chodící pás je skládací, takže si ho mohu dovolit i do bytu. Je to velká výhoda mít možnost sportovat kdykoliv je chvilka času a nemuset se vypravovat někam do fitka nebo ven při nepřízni počasí. Také to, že na pás koukáte denně vám nedá po nevyužít a používat jen jako věšák na odložené věci :-))Montáž proběhla dle přiloženého návodu v pohodě. Před koupí produktu jsem měla zkušenost jen s motorem poháněnými pásy ve fitness studiu a netušila jsem, jaká dřina je chodit na tomto jen mou silou poháněném :-). Beru to jako pozitivum, když už se člověk cvičení věnuje, má to mít efekt a ideálně brzy viditelné výsledky :-))


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Zatím jsem spokojená, uvidíme, jak stroj bude vypadat za měsíc používání :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.09.2010)

je malý, skladný dá se pohodlně cvičit u televize na nohy celkem makačka (ale až minimálně po 30 minutách) skvělá zimní příprava na další cyklistickou sezónu

Zatím jsem nepoznala


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB40i

Velice kvalitní, velmi tichý stroj, který má velké možnosti nastavení cvičení (zátěže). Rozsáhlé hodnoty měření.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2017)

- velice tichý stroj - velké možnosti nastavení - robustní stroj - dle návodu, lze lehce složit - trochu zkoumání počítače - aplikace v češtině - trochu chaotické nastavování aplikace

- rozdílné hodnoty počtu otáček na počítači stroje a aplikaci - nespolupracuje s Garmin Connect, musím naměřené hodnoty přepisovat do Garmin Connect - pokud se nedržím oběma rukama madla, tak čidlo přestane počítat srdeční tep (např. při utírání potu)


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Daxos

Produkt jsem měl možnost vyzkoušet v posilovně na doporučení fitness trenéra Dobrá zkušenost s produkty insportline Silné zázemí značky na čr trhu Doporučuji nákup na insportline.cz

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.10.2014)

velmi kvalitní provedení, stabilní těžká konstrukce velmi tichý chod magnetické nastavení zátěže praktické úchopy řídítek


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.10.2017)

Dobré běhátko, které splnilo moje představy. Nyní mohu trénovat za každého počasí, v jakoukoliv dobu. funguje i program irunning vypěstovala jsem si závislost :-)

zatím jsem na nic nepřišla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i

Jsme naprosto spokojeni, vše funguje jak má. Atraktivní design, spousta funkcí a možností jak a kde se proběhnout.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.02.2018)

- jednoduché ovládání, dotykový display - připojení na wifi, youtube - tichý chod, stabilní základna - držák na lahev - držák na tablet, telefon, časopis - reproduktory, možnost připojení flash disku - moderní design - možnost rychlého složení

- žádné


Recenze Cyklotrenažér inSPORTline Omegus

- doporučeni prodejcem, - dobře se na něm cviči je stabilni a dobře ovladatelny - jsem spokojeny - ano určitě bych doporučil - ano protže jsem s vyrobkem spokojen a ne nemam vyhrady - abych vyrobek měl možnost shlednout a pokud bude možnost tak i vyzkoušet

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.01.2010)

- kvalitu materialu nelze po deseti dnech posoudit ale jinak cyklotrenažer bez vyhrad je stabilni , rychle nastaveni, a super cvičeni - doporučeni od prodejce a vyhodna cena

- paka na brzděni parkrat jsem o paku narazil a poranil si koleno


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline inCondi ET60i

Celkově skvělý stroj,na kterém se skvěle cvičí a cena je přiměřená.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.01.2017)

Stroj velmi kvalitní,tichý chod,dobře se na něm sportuje.

Jelikož neumím anglicky,preferovala bych češtinu na displey.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Stratosphere

Produkt má lepší parametry něž zbytek v této cenové kategorii, při záruce 5 let a případném servisem u mě doma splňoval mé základní požadavky.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.01.2013)

odpružení hlučnost výkon záruka servis

cena, v ČR slabá konkurence


Recenze Běžecký pás inSPORTline Oficer

Krásný stroj . Provedení. Sice ho mám krátce , ale vše se jeví jako bytelná mašina . Snad jen nálepka zespodu , vyrobeno v Číně. Záruka je 5 let , třeba nebude možnost jí vůbec použít .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2014)

Vynikající

Nic


Recenze Vibromasážní stroj inSPORTline Saffron

Z různých důvodů nechci a ani nemohu pravidelně navštěvovat posilovnu. Cvičení doma mi připadá jako ideální řešení. Přístroj lze vzhledem k jeho rozměrům bez problémů umístit i v garsoniéře. Také cena je velmi příznivá. Zatím se mi na něm cvičí příjemně, dokonce určité cviky mi hned napoprvé pomohly od bolesti zad. Videonávod je srozumitelný i pro člověka bez větších zkušeností.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.02.2011)

Ideální pro domácí použití Cvičení je vcelku příjemné, časově nenáročné Přístroj neobtěžuje okolí nadměrným hlukem Příznivá cena


Recenze Eliptický trenažér inSPORTline Cruzz

Měla jsem před tím trenažér na manuální ovládání, s tímto nesrovnatelné. Úplně jinak se mi šlape, zvládnu ujet více km, i na těžší zátěž, tak jsem ráda, že jsem původní stroj obměnila za tento. Programování také jednoduché, nic složitého. Chce to jinak opravdu pořádně dotáhnout šrouby, i po nějakých ujetých km jsem ještě dotahovala, ještě si to sedlo. Tak snad to bude ok.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.09.2020)

snadná montáž velmi tichý chod srozumitelný display, jednoduché ovládání

uvítala bych nějaký držák na lahev úchopy pro puls mohly být více od sebe, mám ruce úplně u těla, pro chlapa musí býti asi dosti nepohodlné, ale jinak tuto rukojeť vesměs nepoužívám.


Recenze Rotoped inSPORTline Tulsa

Rotoped jsem koupil mamince aby pomalu šlapala takže to stačí ale já bych zvolil profesionální s více zátěží na nohy.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 21.06.2011)

Dobrý rotoped

Mohl by mít větší zátěž poze 1-5 stupnů a ten 5 je lehký zvolil bych příště jiný rotoped.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Trenažer jsem vybrala na základě recenzí, při montáži raději použito vlastní nářadí, šrouby "pedálů" přiloženými klíči vůbec nešly dotáhnout. Stroj tichý, plynulý, dostatečná délka kroku a také 4 kg - dostatečná zátěž.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.02.2014)

tichý, plynulý chod, dostatečná délka kroku


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Spokojenost. Davejte pod nez podlozku, spini podlahu :-)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 15.01.2017)

Pekna makacka

Vsichni si stezuji ze vrze. Bodejt by ne - je slozenej cinsky takze remen je namazanej stylem "kde to vyslo". Proto jsem remen vyndal (2 srouby) a celej peclive namazal silikonovou vazelinou (jde koupit v rybarskych obchodech nebo v obcjodech s el soucastkami). Krasne se to vsecko vyresilo nic nevrze. Mazani tim olejickem je stejne neucinny to se slozeny nema sanci dostat vsude. Kdo chce ticho musi rozebrat a namazat cely. Jo a misto snimani pri doslapu do krokomeru je taky resitelny. Nekdo psal ze reaguje az milimetr nad dorazem. Staci pootocit snimac, je to jeden sroub.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.06.2010)

twist big jsem si objednala jelikož jsem časově pracovně vypjata aby jsem navštěvovala drahé fitka nemam vubec cas tak jsem se rozhodla pro domací využití na tomto steppru si zpevníte krasně hýždě procvičíte ruce i břicho prostě skvělí pro Vaší vysněnou postavu.

makačka:-)


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Vybral jsem si ho z důvodu velkého pracovního vytížení pro domácí cvičení. Používám ho 1x denně tak na 50 minut. Jedná se o robustní a velice tiché zařízení. Jednoznačně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.12.2012)

perfektní provedení tichý


Recenze Rotoped inSPORTline Omahan UB

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.06.2020)

Tak jak je produkt před mnoha lety navržen a vyroben funguje výborně.

Kolečka jsou vysoko nad podlahou, takže rotoped vzadu musíte hodně předklonit. Tím pádem je dlouhý a "vídlema", pardon rukojeti v malém prostoru ubližují. Navíc není při zvedání za co uchopit, chybí držadlo. Píše se, že rotoped je pro čtyři uživatele. Když mají každý jinou výšku je utrpení přepínat šroubem výšku sedla pro každého usera - uživatele. Co takhle pane konstruktére pákový excentrický svěrný prvek + aretační závlačka. KONZOLA to je kapitola sama pro sebe. Ovládání Windouws XP - 10 je procházka růžovým sadem.


Recenze Mini Stepper inSPORTline

chci být v kondici, a proto jsem si chtěla koupit steper, vaše internetové stránky mě nejvíce zaujali, a tak jsem si ho u vás obědnala a myslím si, že jsem udělala dobře, jsem moc spokojená a svým známým bych vás určitě doporučila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.09.2010)

jsem velice spokojená

nemám nic s čím bych spokojená nebyla


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běhám na něm týden a spokojenost. S mou váhou cca 105 kg a výškou 195 běžecká plocha plně dostačuje. Jen jsem musel přitáhnout pás, trochu prokluzoval. Ovšem dle dodaného manuálu triviální záležitost.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.10.2017)

Robustní a tichý

Není na stěhování do patra...je fakt těžký :-D


Recenze Vibro - masážní deska inSPORTline Fresia

Výborný kup, jsem spokojena, můžu denně doma cvičit a nemusím platit předraženou platbu ve fitku. Dobré i na relax, ale pokud na tom budete poctivě cvičit, dá to fakt docela zabrat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.02.2014)

Cvičení na něm dá zabrat. Je skladný, docela lehký.

Nemá madla, ale to jsem věděla už když jsem si to obje dnávala. Nevadí, přidržuji se vedle stroje.


Recenze AirBike inSPORTline Beast

Perfektní zpracování. Vše je velmi masivní a robustní, takže na něm mohu cvičit i se svými 110 kily. Ale je to fakt makačka. Na žádném jiném stroji nezapojíte tolik svalových partií najednou, jako na této mašince.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.10.2019)


Recenze Rotoped inSPORTline inCondi UB60i

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 31.10.2016)

Jednoduché ovládání, parádní inCondi technologie propojení s tabletem a publikování výsledků na fb,pohodlné sedadlo, plynulá zátěž .. je prostě parádní! Jsem nadšená!

Na nic jsem zatím nepřišla, snad jen to, že musím šlapat opravdu já :-)