Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Twist stepper inSPORTline Big

Tento produkt jsem si vybrala protoze byl cenove pristupny a ma vse co jsem chtela aby mel. Je lehky a nezavazi. Pouziva se mi tak dobre,ze se do cviceni nemusim ani nutit..naopak se na to tesim. Doporucuji. Urcite ano! Pozor si davat nebudu,vse naprosto o.k.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.09.2009)


Recenze Rotoped inSPORTline Jupiter MG

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2013)

rychlá a nenáročná montáž, elegantní vzhled, jednoduché ovládání, snadno se přemysťuje (kolečka), velký rozsah zatěže (8 stupňů).


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Chtěla jsem stroj, který nebude sloužit jako věšák na šaty - aby cvičení na něm byla zábava,což se mi u Atlany Black splnilo - má rozumně dlouhý krok (pohyb nohou je krásně přirozený, žádné pidikrůčky) Nastavení zátěže je podle mě povedené. Vůbec mi neschází "elektronické řízení" odporu přímo na počítači, zatočit kolečkem opravdu není problém :-) Celkově výborný stroj, nejlepší poměr cena/výkon. Za zmínku určitě stojí i to, že Atlanta je doopravdy krásně tichá a kvůli váze i pěkně stabilní. Vzhledem k tomu, že bydlíme v bytě 2+1 a nedisponujeme tedy zvlášť místností pro posilovnu, velmi oceňuji (velká!!!) přepravní kolečka stroje - stačí naklopit přemístit do místa cvičení a poté zase zpět do kouta, aby nepřekážel. Eliptical Atlanta Black rozhodně doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.06.2012)

Stabilita,tichý chod, délka kroku, rozumné nastavení zátěže, poměr cena/výkon

---


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota Dark

Trenažér Sarasota přišel velmi rychle a když jsem jej rozbali byla jsem velmi mile překvapená, jak je úhledně zabalený, každý šroub a šroubek měl našroubovanou podložku i matičku, aby to pochopil úplně každý. Český návod byl samozřejmostí, ne jako u jiných firem kde si o něj musíte zažádat a nebo stáhnout z internetu. Takže montáž byla úplná hračka. Dobrá cena.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gallop

Nad výběrem jsem dlouho rozmýšlela a rozhodně nelituju. Nejvíc jsem se bála hluku, protože bydlím ve vyšším patře panelového domu, ale motor je tichý, pod stroj jsem si koupila protihlukovou podložku (taky insportline) a sousedi o stroji ani nevědí. :) V krabici váží kolem 110 kil, do výtahu se nevešla, takže ji po schodech nesli dva chlapi - s tím se musí počítat. PPL dává zásilku pouze za první dveře v domě - ale to jen pro info. O tom jsem věděla. Stroj má přehledný displej. Programy nepoužívám, takže nemůžu hodnotit. Nastavuju si rychlost, jak chci a perfektně mi vyhovuje. Myslím, že se vyplatí do něj zainvestovat, spíš než kupovat levnější model a pak litovat. Insportline k stroji nabízí montáž zdarma. Ta u mě proběhla hned v den dodání a byla jsem obeznámená i s tím, jak stroj udržovat, což je super. Za sebe můžu jedině doporučit.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.04.2015)

tichý chod (vhodný i do paneláku) robustní stroj přehledný displej možnost složení rychlostní stupně na boku inclince stupně na boku


Recenze Běžecký pás inSPORTline Oficer

Krásný stroj . Provedení. Sice ho mám krátce , ale vše se jeví jako bytelná mašina . Snad jen nálepka zespodu , vyrobeno v Číně. Záruka je 5 let , třeba nebude možnost jí vůbec použít .

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 11.10.2014)

Vynikající

Nic


Recenze Rotoped inSPORTline Klegan

Tento produkt vyhoví i seniorům. Je tichý, návod k použití přehledný, informace na displeji jsou srozumitelné. Výrobek je tvarově příjemný a na pohled hezký. Oceňuji široké sedlo, ale samozřejmě i další obchodem deklarované výhody. Výrobeki doporučuji, zákazník bude jistě velmi spokojený.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 02.08.2016)

Tichý, skladný, elegantní

neindikuji


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Doporučuji všem těm, kteří jsou nerozhodní jako já. Tenhle stroj je ideální varianta a zamilujete si ho.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2016)

Super stroj pro sportovní nadšence, zvládne i dvoufázový trénink každý den. Není nijak robustní, přesto je velmi stabilní. Pohyb je plynulý, délka kroku ideální pro protažení hýžďového svalu. Tichý chod.

v zátěžovém kole se něco tře, ale obchod ihned na reklamaci zareagoval.


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

Stroj mám chvíli, ale můžu říct, že jsem maximálně spokojená. Dá se nastavit odečítání času, tepová frekvence atd... Po mém prvním cvičení jsem si říkala:,,co sis to holka koupila", jak jsem byla zničená a dala si do těla :-) Teď si pěkně přidávám víc a víc a těším se na další cvičení. Takže všem moc doporučuji!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2014)

Stabilní, funkce počítače, rychlosti a krásný vzhled

Nic


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

produkt jsem si koupil na doporučení známého, který mi ukázal časopis s posilovacími stroji, používáme ho doma často a šlape bezproblému, jsem s ním spokojený, tak ho můžu doporučit všem, kteří hledají něco na posilování při nákupu zboží pečlivě si přečíst na co je produkt určený,tak jak jsem to udělal já a budete spokojení, zaujala mě i délka záruční doby 5 let.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2010)

velice dobrý stroj pro začátečníky i pokročilé sportovce - je to dobrá investice


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.03.2010)

Velmi dobrý produkt. Jsem velmi spokojen. V jiných prodejnách jsem nenalezl stejně kvalitní výrobek. Velmi dobrá cena s výraznou slevou. Velmi dobře mobilní - možnost přesunu v bytě na kolečkách.


Recenze Twist stepper inSPORTline Big

vhodný pro ty co nemají čas trávit v posilovně,stepper se hodí když dávají třeba zprávy a nechcete se jen tak válet na gauči,ale záleží na každém proč si ho pořídil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.06.2015)

skladný,nikde nepřekáží,pro domácí použití výborný pomocník,

nic,tak jak tady píšou že vrže tak to není nic hrozného,dá se to odstranit během pár minut,pár kapek oleje a je po vrzání a můžete cvičit dál jak je libo a jak dlouho chcete


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Oxford

Zpočátku jsem chtěla pořídit stroj levnější, ale po přečtení prvních informací a rozdílů mezi veslovacími trenažéry a posléze po poradě jsem ráda, že jsem zvolila tento. Pro kondiční cvičení bezvadný Používá jej celá rodina. Je tichý, snadná manipulace, dá se sklopit, obzvlášť rádi ho využívají děti. Pouze při nastavení spalování kalorií mne zarazilo, že spaluji stejné množství, když zabírám normálně dle návodu na použití, ale i když si na sedátko jen sednu a s upnutýma nohama jezdím jen dopředu a dozadu a za "táhlo" nezabírám, tudíž se tolik nenadřu a podle mne rozhodně nesimuluji pohyb veslování. Toho si všiml můj 9letý syn. Tak nevím, jestli je to správně, ale moc se nám to nezdá. Prokudt bych rozhodně doporučila, vzhledem k tomu, že nejsme žádní profíci - pohyb je všestranný, tělo bolí ze začátku pěkně. Vzhledem k tomu, že jsme se chtěli hýbat pravidelně a z časových důvodů nejsme schopni 2 - 3x týdně někam docházet, je tohle ideální. Nemusíme nikam, protáhneme se v pohodlí domova a něco pro sebe uděláme.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.03.2010)

jednoduchý na složení snadná manipulace díky kolečkům, což oceňuji obzvlášť na plovoucí podlaze výhoda je možnost sklopení - úspora místa, která je nezanedbatelná tichý chod v porovnání s jinými přístroji přijatelná cena


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Přístroj funguje bez větších problémů a má na první pohled masivní konstrukci (uvidíme co vydrží). Zpočátku jsme měli problém s manipulací a nastavením, které není v návodu jasně uvedno. Také by nás zajímala údržba, o které v návodu není zhola nic! (a to jsem se u jiných stepperů dočetl, že k nim přikládají i olej na promazání) Máme přístroj krátce, ale cvičení na něm je pohodové. Zatím ani nijak nevrže a jeho hlučnost bych hodnotil jako nízkou. Uvidíme, zda se to časem nezmění.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.10.2010)

Na první pohled poměrně masivní konstrukce, která unese i metrákového chlapa

1) Hodně strohý a nepříliš srozumitelně napsaný návod 2) Display není do kovové konstrukce stepperu dobře uchycen a jeho plastový výlisek přesahuje přes okraj, takže při neopatrné manipulaci může snadno dojít k vysunutí displeje z těla stepperu


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Myslím, že výborný nákup

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.11.2015)

bytelný, poměrně tichý, vyhovuje celé rodině

Škoda jen, že při přepravě není rozložen na více dílů - velice těžko se s ním v téměř složeném stavu vzhledem k jeho rozměrům a hmotnosti manipuluje. Do patra jsme ho vůbec nezkoušeli dostat, ačkoliv tam měl původně přijít...


Recenze Vibromasážní stroj VibroGym inSPORTline Charles

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 30.05.2018)

Velka moznost nastavitelnosti programu Smontovatelnost+soucasti baleni i nastroje potrebne ke kompletaci Jednoduchy a prehledny navod na obsluhu

Pri vyssich frekvencich trosku hlucnejsi, doporucuji dokoupit podložku pro byty


Recenze Mini Stepper inSPORTline

produkt jsme si vybrali po zkusenostech v rehabilitacnich zarizenich naprosto splnuje nase pozadavky na pouzivani produkt bych doporucil

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2010)

rychlost rozumne ceny velmi dobra komunikace moznost sledovani zakazky on line dohoda s dopravni firmou na hodine dodavky


Recenze Eliptical inSPORTline Denver

Již jsem se dostatečně vyjádřil v prvé otázce. Pokud chce někdo komplexně cvičit je tento přístroj jedinečný. Když někdo nemá čas navštívit fit-centrum, protože přišel pozdě večer, nebo je venku špatné počasí či se nemůže vzdálit z domu, je tento přístroj plným ekvivalentem, který předčí ostatní přístroje. Všem doporučuji. Půlhodina nebo hodina na tomto stroji uteče velice rychle,a to je možné i poslouchat muziku či pozorovat TV. Jedné co může pro některé osoby být nepříjemné, že stroj je větší a musí s najít své místo v bytě či domu, to však fanouškům tohoto stroje vadit určitě nebude. Doporučuji určitě koupit stroj dražší, z důvodu lepšího využití a komfortu cvičení.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2009)

Komplexnost přístroje pro celkové posílení a zpevnění těla. Je to jednoznačně nejúčinnější přístoj ke zhubnutí a zpevnění, člověk nemá čas se při cvičení nudit, je neustále dynamicky povzbuzován k výkonu. Není to stacionární cvičení. Posiluje horní partie těla Posiluje spodní partie těla Perfektně testuje oběhový systém Perfektně testuje dýchací systém Dává do korekce pohyb a tep Již po prvním cvičení jsou cítit partie slabené Z každého cvičení jsem příjemně unavený a totálně zpocený Je to přístroj nadčasový i pro seniory (cvičí i otec 76let!!!! s umělým kolenním kloubem)


Recenze Vibromasážní stroj VibroGym inSPORTline Charles

Z mého pohledu velmi dobrý poměr užitná hodnota/cena. V orientaci, který produkt zvolit, mě velmi pomohli pracovníci e-shopu.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.01.2016)

Pro domácí použití optimální. Umožňuje při minimálním časovém využití velice dobrý efekt. Velmi tichý.


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

trochu vyšší hlučnost pro používání v bytě / posun pásu na podložce tak nějak šustí, skřípe...nevím, jak to popsat/ , ale pokud nechodíte zrovna v noci, kdy by sousedé mohli nadávat, není to tak katastrofální.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 06.02.2020)

Chodící pás je skládací, takže si ho mohu dovolit i do bytu. Je to velká výhoda mít možnost sportovat kdykoliv je chvilka času a nemuset se vypravovat někam do fitka nebo ven při nepřízni počasí. Také to, že na pás koukáte denně vám nedá po nevyužít a používat jen jako věšák na odložené věci :-))Montáž proběhla dle přiloženého návodu v pohodě. Před koupí produktu jsem měla zkušenost jen s motorem poháněnými pásy ve fitness studiu a netušila jsem, jaká dřina je chodit na tomto jen mou silou poháněném :-). Beru to jako pozitivum, když už se člověk cvičení věnuje, má to mít efekt a ideálně brzy viditelné výsledky :-))


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Chůze na běžícím pásu je ideální volbou pro hubnutí, zpevnění těla, zlepšení nejen kloubních a srdečních problémů, ale i nálady. Jsem starší ročník, mám velké obtíže s bederní páteří a "normální" chůze mi dovoluje bezbolestný pohyb na max.200 metrů. Díky madlům na přístroji se mohu při chůzi pevně opírat, otevřu okno, pustím si písničky a jdu - úžasný! Jako běžný lenoch se na svoji dvacetiminutovou procházku těším každý den a vyrážím ráno a večer :-) Daleko lepší než "škobrtat" o trekingové hole (důchodci). Tahle investice opravdu stojí za to!

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 20.10.2017)


Recenze Eliptical inSPORTline Tucson

Tento produkt jsem koupila dceři k jejímu životnímu jubileu.Ona ale dárek odmítla,tak jsem si trenažer nechala sama a jsem s ním velmi spokojená.Přesto, že je mi 67 roků,potřebuji se pohybovat,protože mě bolí nohy. A tento produkt mi vyhovuje. Doporučuji ostatním.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.02.2015)


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Jsem velice spokojený s tímto elipticalem. Jeho provoz je velice tichý, stroj je kvalitní. Se sestrojením jsem také neměl žádné problémy. Mohu doporučit tento výrobek, vzhledem k ceně, je kvalita velice dobrá.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 18.06.2012)

Tichý Kvalitní Sport i relaxace na tomto stroji


Recenze Magnetický běžecký pás inSPORTline Excel Run

Dobře sa cvičí chůze. Již jsem doporučil. Při případném příštím nákupu bych si daldobrý pozor na obal. Ačkoliv nebyl zjevně poškozený, po rozbalení se vysypaly dvě rozbité, plastové ucpávky (zátky) hlavní konstrukce.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.11.2016)

Mohu trénovat před televizí v pokoji. Tento stroj je cenově dostupný a vyhovuje mojím potřebám,

Zatím žádné.


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Stroj se dá snadno sestavit, všechno nutné je v balení. Návod je názorný a přehledný, čeština samozřejmostí. Stroj je líbivý, v provozu tichý, s variabilnou zátěží a možností si ji snadno změnit ("kroužky" od elastických lan se připnou karabinkami k madlu a rukojítkám). Na sedátku se sedí příjemně, neklouže. Podpěra nohou je účinná, dobře fixuje i drobné i větší nohy. Koolečka od sedátka jsou plastová a v nich je kovové ložisko, výměna jse snadná a na skladu je prý mají skoro vždy. (Odzkoušeno.) Pojezdový hranol je kratší, ale lidi do 180 cm by si na tom měli zacvičit tak akorát. Pojezd je tichý, když hlučí, je problém v kolečkách. Veslovací trenažér je hlavně pro lidi, co potřebují 3x týdně v poklidném tempu procvičit celé tělo a nemají vztah k aerobiku či k zumbě. Profesionálové kupují stroje o řád-dva výš a na budování muskulatury bych volila asi jiný stroj s vyšší zátěží. Za částku do 4000 Kč je to ten nejlepší domácí veslovací trenažér, jaký jsem mohla vidět a vyzkoušet. Já jsem spokojena a doporučuji dál.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 04.10.2012)

snadno sestavitelný šroubováky a imbusové klíče k sestavení v balení skládací (nezabírá moc místa) 3 stupně zátěže pro AEROBNÍ cvičení multifunkční, velice variabilní lze si na něm procvičit opravdu celé tělo tichý chod pohodlné sedátko esteticky líbivý vzhled vhodné pro nižší postavy (do 180 cm vč.) - kratší pojezd - ideální pro ženy

plastové kolečka s kovovým ložiskem (je-li problém v ložisku, začnou se odírat o pojezdový hranol a působí hluk) počítadlo reaguje na pohyby sedátka, nepočítá cviky při fixovaném sedátku


Recenze Vibromasážní pás inSPORTline ResoBelt

Jinak jsem zatím s tímto produktem spokojená.Pokud vydržím i s upravenou stravou a podaří se mi snížit váhu,tak budu naprosto spokojená.Dosud jsem nic podobného nebvyzkoušela až nyní,funguje přesně tak jak jsem očekávala.Je vhodný na promasírování celého těla při zatížení jarními pracemi,člověk se uvolní a druhý den se cítí opět v dobré kondici, DOPORUČUJI.

Celkové hodnocení: 4.5

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.02.2014)

Při sledování televize se nechám 20 minut pěkně masírovat,upravila jsem si i jídelníček a po 14 dnech se cítím docela skvěle,dokonce i nějaké to kilečko mám dole. Pro tento přístroj jsem se rozhodla z recenzí ostatních uživatelů a zatím jsem spokojená.

Při některé pozici - docela dost v něm píská,jako kdyby chtěl přístroj namazat rotující část.Nevím zda je to možné,pokud ano tak stejně nevím kde.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Pěkný, bytelný stroj s pětiletou zárukou a naprosto tichým chodem. Jediná výtky - tep přes dlaně (asi logicky) neměří přesně a nemá pokročilé funkce ergometrů. Pro ty, co jako já sportují s vlastním sporttesterem, to ale nevýhoda není.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 10.03.2013)

naprosto tichý bezúdržbový bytelný pěkný design


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Mini Stepper inSPORTline

Stepper mám zatím krátce na větší hodnocení, ale za ty peníze si myslím, že jde o kvalitní zboží. Splnil moje očekávání a na domácí trénink si myslím, že stačí. Uvidím po čase.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.08.2014)

Nízká cena Skladný

Zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Caracas

Po delším čtení recenzí jsme se rozhodli pro tuto cenovou kategorii. Jsem velice ráda. Stroj je tichý, nevrže a při používání se můžu v klidu dívat na teleizi, nebo poslouchat hudbu. Vše jde lehce nastavovat. Orientace v menu je snadná. Je stabilní, takže nemá strach na něm cvičit ani manžel. Lehce jsme ho sestavili dle návodu sami doma. Snad jen špatná funkčnost hrudního pásu. Slabá, nedoléhající baterka. Odlišné hodnoty než je skutečnost. Nijak nám to nevadí, protože pás máme doma svůj a lze použít jakýkoliv. Před nákupem jakéhokliv takového stroje doporučuji vyzkoušet, aby jste se vyhnuli nespokojenosti s produktem. Původně jsme vybrali jiný stroj a po vyzkoušení a přečtení recenzí jsme byli moc rádi, že jsme ho nekoupili.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 22.04.2014)

Tichý chod lehká orientace v menu počítače stabilita menší rozměr

špatná funkčnost hrudního pásu.