Recenze

Souhrn recenzí produktu Trenažéry:

Průměrné hodnocení 5/5 podle 30 recenzí

Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta White

Vřele doporučuji ke koupi výrobky od inSPORT line Atlanta

Celkové hodnocení: 9.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.05.2013)

Předčil moje očekávání vřele doporučuji velice kvalitní výrobek/poměr výkon/cena

zatím nic


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

přístroj doporučuji, jelikož mám postižené nohy, jezdí se mi na něm dost dobře, mám ho doma tři dny a už vidím výsledky :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.01.2010)

Lepší než klasický rotoped pohyblivé tyče pomáhají cvičení možnost určení zátěže

návod by zasloužil být větší


Recenze Eliptical inSPORTline Drive

Tichý, relativně malý-skladný, absolutně funguje a plní svůj účel:-) Nemám zatím nejmenší námitky. Při srovnání poměr výkon/cena je to jeden z nejlepších výrobků ve své kategorii.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2012)

Trochu mě překvapilo, že i nejnižší zátěž není úplně snadná, ale to se tréninkem srovná:-)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Sprynkl

Běžecký pás Sprynkl jsem si vybral hlavně prože velmi rád běhám, díky tomuto pásu můžu běhat častěji a hlavně v době kdy mi to neumožňuje počasí venku. Běháním na tomto pásu doplňuji své každodenní sportování. Ovládání tohoto pásu je velmi jednoduché, určitě bych tento produkt doporučil ostatním kupujícím. Nakupování v obchodě insportline mně baví, nabízí mnoho kvalitní fitnes stroje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.09.2012)

Levný běžecký pás zároveň spolehlivý


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

namazali jsme snad bude v pořádku výborně se na něm běhá poprvé jste utahaní chce to rozcvičit byl to dárek stále láká celou rodinu ke cvičení

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 26.12.2012)

pěkně se na něm cvičí rychlá montáž

brzo začal vrzat


Recenze Eliptical inSPORTline inCondi ET50i

S eliptickým trenažerem jsem maximálně spokojena. Je tichý, velmi pohodlný při cvičení. Děkuji za ochotnou radu obchodu při výběru. Doporučuji tento trenažér těm, kteří si chtějí zacvičit doma na kvalitním stroji. Cena odpovídá kvalitě.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 27.01.2018)


Recenze Veslovací trenažér inSPORTline Rio

Trenažér mě zaujal nízkou cenou a malými nároky na prostor. Výhodou je také to, že se něm dá provádět více různých cviků. Zátěž je dostatečná pro kondiční cvičení. Trenažér splnil má očekávání. Doporučuji ho ostatním. Bonusem byla doprava zdarma.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 28.01.2013)

Cena Skladnost Malá váha


Recenze Běžecký pás inSPORTline Aluvis

Jsem zatím spokojná, své účely pás splnil každý den se na něm projdu což jsem se dříve venku nedonutila

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 08.02.2016)

Stroj jsem si pořídila na chůzi z důvodů rehabilitace a zlepšení kondice. Samozřejmě, že na něm sportuje i zbytek rodiny a jsou spokojení Spokojená jsem byla i s montáží, technik vše vysvětlil, předvedl.

Nic


Recenze Eliptical inSPORTline Orlando

Nad míru spokojená

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.10.2014)

Na podobném elipticalu,jsem si formovala postavu v posilovně,takže můj výběr byl jasný,a kila jdou dolů i doma,takže jsem spokojená hodně.Dobře se dá složit,žádné negativní recenze proto psát ani nemůžu.


Recenze Rotoped inSPORTline Chevron

Měli jsme určitou představu o rotopedu,tento produkt se nám jevil jako super. Od koupi tohoto produktu jsme spokojeni. Splnil naše očekávání. Doporučila bych jej ostatním. Dobře se s ním pracuje.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2012)

Splňuje moje očekávání. Jednoduchý na ovládání. Dobrá cena.


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

tento produkt jsem si vybrala hlavně kvůli dlouhému kroku, v této cenové kategorii (do 10 tisíc) je nejspíš jediný s takto dlouhým krokem (42 cm) ostatní elipticaly v této cenové kategorii mají krok cca 30-32 cm nikde nic nevrže, eliptical atlanta je úžasně tichý velmi se mi líbí desing tohoto výrobku, což byl také jeden z důvodů proč jsem se nakonec pro tento eliptical rozhodla tento výrobek bych doporučila každému, kdo chce za přijatelnou cenu výkonný a spolehlivý stroj

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.03.2013)

tichý chod dlouhý krok (42 cm) což je pro mě při výšce 180 cm ideální pěkný design

snad jen to, že měření tepu je nepřesné


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

S trenažerem jsem velmi spokojena, vzhledem k časové náročnosti mého zaměstnání a nutnosti "se hýbat a dělat něco pro své zdraví" je toto ideální řešení. Stroj je bytelný, dobře sedí, je tichý a neruší. Tento druh tréninku procvičí téměř celé tělo a při dodržování pravidelného cvičebního režimu se cítíte naprosto omládlí ...

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 16.11.2012)

Jednoduché sestrojení přístroje Tichý chod Pohodlí


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta

Používal jsem obdobné zařízení LandFit G65 cca 6 roků. 2x praskla středová osa (na které je setrvačník). Prasknutí nebylo způsobeno hmotností cvičícího ani nadměrným používáním. Nejsem "strojař" ale i běžného technika napadlo, že šlo o technologickou chybu. Obrovským problémem bylo "sehnat" někoho kdo to opraví. Náhradní díly na LandFit G65 prostě neexistovaly. Myslím si, že u českého (letitého) výrobce tento problém nebude. :)

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 09.05.2012)

Robusní konstrukce. Tichý. Bílá barva tolik "neruší" v interiéru. 5r záruka. Opravy prováděné u zákazníka!!!

5r záruka je "nepřehledná", nedá se snadno zjistit na jaké díly "ano", na jaké díly "ne".


Recenze Stepper inSPORTline Mini s držadlem

celkově hodnotím kladně,jsem spokojená rodina mě nechce ani pustit shazovat nabraná vánoční kila asi budeme muset koupit ještě jeden

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.01.2013)

zatím se zdá dobrý plně mi vyhovuje skladný

snad jen trochu lepší návod jak dát do" pohybu"


Recenze Rotoped inSPORTline Kalistic

Rotoped jsem si koupila na rozcvičení po operaci kolene. Po deseti dnech používán jsem s tímto výrobkem spokojená. Nemusím dojíždět na rehabilitace a jízda na rotopedu mě baví. Také se zlepšuje můj zdravotní stav. Nákup tohoto sportovního zařízení mohu doporučit všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 29.06.2015)


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Phoenix

doporučuji, jsem maximálně spokojena. Stroj mi přišel za dva dny po objednání.Montáž jsme hravě zvládli podle návodu, nádherný desing stroje, tichý chod, jezdí na něm všichni.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.01.2011)

dobrá cena, vybavení stroje a desing super, lehká montáž,


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

Kvalita vs. cena = super. Velmi tichý chod, snad jen při maximálním využití rychlosti trochu více hlučný. Tento pás využijí stejně dobře začátečníci jako pokročilejší běžci. Já osobně jsem spíše začátečník, ale po týdnu využívání si troufám říci, že jen tak neskončím. Cítím se průžnější a svěží. Spíše jsem očekával menší kvalitu za tyto peníze, ale jsem velmi mile překvapen. Můžu jen a jen doporučit, nebudete litovat.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 01.07.2012)

Velmi kvalitní pás za parádní cenu. Snadné ovládání, vše při ruce. Jednoduchá montáž (10 šroubů) Před a po běhu velmi snadné rozložení

Nutno využít vlastní tepové hodinky, tep na držáku nelze držet dlouho při běhu, je to nepohodlné. Hodinky Vám také ukáží přesnější hodnotu spálených kalorií (na pásu se hodnota liší až o 80% oproti hodinkám. Veškeré hodnoty je potřeba brát orientačně.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Cirrus

původně jsem chtěla koupit dražší přístroj, ale tento jsem dostala jako dárek a naprosto dostačuje

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.06.2013)

snadno sestavitelný, snadno polohovatelný, tichý chod, přehledný displej, při běhu stabilní, spousta programů


Recenze Rotoped inSPORTline X-Type

dobré recenze kvalita výrobku dobrá cena dobré a jednoduché ovládání

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.12.2013)

kvalitní výrobek přednastavené cvičební programy mohu si program vytvořit i sám

škoda, že když jsem tento produkt kupoval, neměl hrudní pás k přesnému měření tepové frekvence. Držení snímačů po celou dobu cvičení je nepohodlné.


Recenze Veslařský trenažér inSPORTline River

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 03.10.2017)

Měl jsem OXFOR 4 roky poslední rok jsem vesloval 1 hod.několikrát týdně slušný ,ale s tímhle se nemůže absolutně rovnat Je to taky tichošlápek myslím tím pojezd i točící díly!!!! Displey motivuje k výkonu Kdo to myslí vážně doporučuji

00000


Recenze Twist Stepper inSPORTline

Doporučuji všem. Vynikající poměr cena a výkon.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 12.09.2009)

Již dříve jsem využíval stepper, ale tento je fakt jednička. Pořádně procvičí problematické partie.

Po každém cvičení je nutné vše popřitahovat, jinak pořádně vrže.


Recenze Běžecký pás inSPORTline Rasio

Doporučila bych určitě všem, jsem spokojená (zatím mám zkušenosti jen týden).

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 23.05.2013)

má mnoho funkcí velký přehledný displej pěkný design je tichý

zatím nevím o ničem


Recenze Eliptical inSPORTline Atlanta Black

Produkt jsme vybrali pro posílení svalstva, rozpohybování ztuhlých kolenních kloubů a celkovou rekonvalescenci po nemoci. Doufáme, že při postupném pomalém zvyšování zatížení, dojde k celkovému zlepšení kondice.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 07.05.2012)

Celkové posílení svalstva


Recenze Twist Stepper inSPORTline

S stepperem jsem spokojená, nevrže, nevydává žádné otravné zvuky. Cvičí se na něm dobře, možná bych ale ocenila možnost o něco větší zátěže

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2011)

skladný není hlučný možnost kontrolovat počet kroků a celkovou dobu cvičení

nízká zátěž (alespoň pro mě)


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T400i

Běžecký pás je dostatečně velký a tichý pro použití abychom nikoho nerušili i u televize. Krom toho že se mi už dvakrát po 14-ti dnech začala ozývat nějaká guma. Poprvé po namazání přestala vrzat, doufám že to jednoho dne odstraním jinak bych se přikláněl k poměrně hlučnému stroji. Co mě dosti vadí je, že výrobce na svých stránkách uvádí, že je výrobcem a proto nechápu proč alespoň polepy typu VAROVÁNÍ nejsou v češtině. Jedná se o haléřovou položku. Stejně tak jako elektronická komunikace by také zkousla češtinu. Jinak je zatím vše po měsíci používání o.k.

Celkové hodnocení: 4.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 24.03.2015)

Relativně tichý Komunikace s tabletem a iRunning+ Dostatečně velký Jednoduché ovládání

Nepřesný popis v návodu Komunikace v angličtině přestože je výrobce insportline CZ Polepy v angličtině


Recenze Eliptický trenažer inSPORTline Sarasota

super

Celkové hodnocení: 10.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 25.05.2013)


Recenze Twister stepper inSPORTline Roto

Chtěla jsem si zakoupit stepp,ale pořád jsem váhala,až jset měli na stránkách tento a už jsem věděla co si zakoupim. Mužu doporučit lide co se stydí chodit cvičit mezi lidi.Já chodím cvičit jak na spinink,tak do fitka,ale momemtálně velké pracovní vytížení mi to nedovoluje.Dokonce moje dcera 9letá je zněho nadšená a cvičí se mnou. Doporučuji všem teda kdo má problémy cvičením ve větším kolektivu,nezatěžuje klouby a u pslechu hudby ani nevite jak dloho cvičíté.Je teda super a moc,moc ho doporučuji všem.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 13.12.2009)

Stroj je určený pro všechny věkové kategorie a hlavně kdo nechce cvičit v koletivu.Nebo ženy po porodu,pracovně vytížené atd.

Porti nemám žádné.


Recenze Běžecký pás inSPORTline inCondi T70i II

Tento běžící pás považuji za výborný. Pořídil jsem si jej na chalupu s tím, že si jej převezu do bytu a že na chalupu si postupně doplním další stroje (butterfly a veslařský trenažér). Nakonec si pořídím běžící pás 2x (na chalupu i do bytu).

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 19.08.2019)

Nejraději mám chození venku, ale tento běžící pás baví, je super. Variabilita možností (různé režimy, sledování filmu apod.)


Recenze Běžecký pás inSPORTline Gilavar

Původně jsme měli vybrán jiný běžecký pás, ale na doporučení technika v Ostravě jsme se rozhodli pro tento. A jak se ukázalo, výborná volba. Měl jsem strach z manipulace, přece jen, váží kolem 100kg, ale systém zvednutí a koleček je zmáknutý.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 14.02.2017)

pevný, masivní, jednoduchá montáž

zatím nic a předpokládám, že i v budoucnu bude vše v pořádku :-)


Recenze Rotoped inSPORTline Venus

Domů jsme potřebovali něco, na čem můžu cvičit já i můj manžel. Vybrali jsme si Venus. Nemáme ho dlouho, ale jsme s ním velice spokojeni. Klidně ho doporučím dalším, protože se sním také dobře manipuluje a nezabírá moc místa.

Celkové hodnocení: 5.0

Autor: (zdroj recenze inSPORTline.cz, nakoupeno na inSPORTline.cz, 05.04.2011)

Výhodou je, že mohu cviči já, 160cm, i manžel,200cm. Kvalitní výrobek, dobrá cena.